8 Nisan 2011 Cuma

Göztepe Parkı Karşısında Şarap ve Meze Keyfi - ÇENGEL

Fotoğraflara bakıp ta burası İstanbul, bizim bildiğimiz Göztepe Park karşısı mı demeyin sakın ;) Ben de önünden geçerken tesadüf farkettiğim bu mekanı görünce gözlerime inanamadım. ÇENGEL MEZE Evi açılalı 2 ayı geçmiş,geçenler de arkadaşlarımızla birlikte yemeğe gittik.. O kadar sıcak, o kadar huzurlu bir yer ki... Size mezelerinin ve şaraplarının güzelliğini, size sunulan güler yüz ve hizmetin kalitesini anlatamam.. Birbirinden güzel ev lezzeti tadında mezelerinizi se

çerken, yanında anne köftesi tadında inanılmaz lezzetli köfte tabağını da söylemeyi unutmayın... Bir de unutmadan söyleyeyim, fıstıklı sucuğunu tatmadan sakın kalkmayın... parmaklarınızı yiyebilirsiniz çünkü ;)
Buraya mutlaka güneşli ve güzel bir İstanbul gününde gitmenizi tavsiye ediyorum.. Dışarda Göztepe Parkı'nın yemyeşil manzarasına karşı şarabınız yudumlarken ve tadı damağınızda kalacak meze ve soğuk etleri denerken kendinizi Avrupa'nın herhangi bir köşesinde bir cafe de keyif yapıyor gibi hissedeceksiniz..Dilerseniz eve servisi de var, çok özel misafirlerinize bu çok özel mezelerden sunum yapmanız kaçınılmaz olabilir... ÇENGEL MEZE Evi son zamanlarda favorimsin, güneşli bir pazar sabahında kahvaltı keyfi yaparken görüşmek üzere ;)

2 yorum: