6 Nisan 2011 Çarşamba

Dolgusuz Güzellik - KIEHL'S DOUBLE STRENGTH DEEP WRINKLE FILLER

1851 yılında New York'ta bir eczaneyken dünya markasına dönüşen ve Hollywood ünlülerinin vazgeçilmez markası olan KIEHL'S, tamamen doğal içeriklere sahip cilt ve saç bakım ürünleriyle benim için bu alanda favori olan tüm diğer markalara göre açık ara önde...Son zamanlardaki en favori ürünüm ise "Double Strenghth Deep Wrinkle Filler". Silikon ya da herhangi zararlı bir madde içermeyen, 2 tip hyaluronik asit bileşiminden oluşan bu ürünün kullanımı son derece pratik.Temiz cilde, çizgilerinizin üzerine süreceğiniz bu ürün çizilerinizi doldurarak zaman içersinde ipeksi görünüm sağlıyor.

4 hafta sonunda da farkı hissediyorsunuz. O kadar iddalı ve o kadar yok satıyor ki Akmerkez AVM'de tek şubesi olan KIEHL'S in bu ürününe denk gelip alabilirseniz ne ala... Geldiği gibi bitiyor... Telefonumu bıraksam arasanız dediğinizde de ellerindeki listeyi görünce şok geçiriyorsunuz.. ben internetten aldım,kullanıyorum ve çok memnunum... KIEHL's in bu mucizevi formülünü bir deneyin derim ;)

5 yorum:

  1. deneyimlerini cömertçe paylaştıgın için teşekkürler..bunları yapacak vakit ve gücü kendimde bulsam seni dinleyeceğim ama ben sadece suya sabuna dokunan bir kadın tipiyim sanırım :(

    YanıtlaSil
  2. selam beyler bayanlar ben 38 yaşında özel bir şirkette müşteri temsilcisiyim müşterilere destek verirken kırışıklıklarım beni çok mutsuz hissettiriyordu ama wrinkle filleri kullanalı cok rahat ve mutluyum wrinkle filler gerçekten işe yarıyor. www.wrinklefiller.tv

    YanıtlaSil
  3. Merhaba,

    28 yaş içinde uygun bir ürün müdür sizce? Ağız kenari mimik çizgileri için..

    Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. bence kullanabilirsiniz..Bu tarz ürünlerde ne kadar erken kullanılmaya başlanırsa, çizgilerin derinleşmesini önlemede o kadar etkili olunduğuna inanıyorum..

    YanıtlaSil
  5. Gerçektende işe yarıyor.Çok başarılı.ayrıca ilk defa bir markadan bu kadar memnun kaldım.Kiehl's ı sevdim :)))

    YanıtlaSil