25 Şubat 2011 Cuma

Saglikli Saclarin Sirri - Annemin Formülü ;)

Boya,röfle,dış etkenler,hava kirliliği,stres... saçlarımızın sağlığını yitirmesine, mat ve cansız görünmesine, uçlarının yıpranıp kırılmasına neden olacak ne çok sebep var değil mi? Siz de saçlarınızı uzatmaya çalışan, ancak bir süre sonra uçlarının yıpranması nedeniyle uçlarından aldıra aldıra saçlarınızı dilediğiniz gibi sağlıklı bir şekilde uzatamayanlardan mısınız? sizin için muhteşem bir formülüm var.. Hemen en yakın aktara ve sonrasında eczaneye gidip aşağıda yazacağım malzemeleri alıyor, evde kullanmadığınız bir sprey şişesini buluyor ve bir de bone temin ediyorsunuz ;)

- 1 şişe menekşe yağı,
- 1 şişe badem yağı,
- 1 şişe yılan yağı (Ne? yılan yağı mı? diye sakın yüzünüzü buruşturmayın!Yılan yağı saç çıkarması ile bilinen efsane formüllerden biridir ;) )
- 1 şişe ardıç yağı,
- 1 şişe çam terebentin yağı (Şişenin yarısını bu karışıma, yarısını da kullanmakta olduğunuz şampuanın içine dökebilirsiniz)
- 3 adet bepanthene ampul
- 3 adet evigen ampul

Yukarıdaki karşımı sprey şişesine doldurtuktan sonra çalkalayarak saçlarınıza sıkın ve friksiyon yapın..daha sonra saçınıza bone takıp en az 2 saat bekletin.. Bu bakımı haftada 1 mutlaka

uygulayın.. 1 ay sonra saçınızdaki canlılığı, parlaklığı ve farkı farkedeceksiniz... annemin patentini alacağım dediği bu formülü burada yazdığım aramızda kalsın.. teşekkürler canım annem benim ;)

2 yorum:

  1. bu karışımın hepsi yeni çıkan evigen saç serumunda var tavsiye ederim..eczanelerde bulabilirsiniz

    YanıtlaSil
  2. Yillardir annemin bize uyguladigi efsane formul yeni piyasaya cikmis desene...yuru bea anne :)

    YanıtlaSil