Sadece İtalya'da 89 restoranı bulunan ve geçtiğimiz ay İstanbul'da da bir şubesi açılan ROSSOPOMODORO son zamanlarda en favori lezzet duraklarımdan biri... Her gittiğimde menü'de seçim yapmakta zorlanmam yetmezmiş gibi,nefsime hakim olamadığım için iştahımın açılmasına sebep olan bu mekana ve yemeklerine tek kelime ile bayılıyorum.
Her 3 ayda bir mevsime göre değişen menüsünde bana göre herşey çok lezzetli.
Yemeklerde kullanılan malzemeler özel üretim. Pizzalarında kullanılan "Molino Capito" adı verilen un, sadece İtalya'da bulunan bir un çeşidi ve bu unla yapılan pizzaların tadı resmen damağınızda kalıyor.
Pizzalarına ve salatalarına bayıldığım bu restoranda en favori lezzetim ise "CIANFOTTINA" tabağı..Domates sosu ve kızarmış ekmekle servis edilen patates,patlıcan,kabak ve soğandan oluşan bu tabak o kadar başarılı ki resmen hiç bitmesin istiyorsunuz..
Göztepe Parkı manzaralı, menüsü kadar çalışanları ve servisinin de inanılmaz başarılı olduğu bu mekan,yoğun bir iş gününün ardından güzel bir yaz gecesinde keyifli bir akşam yemeği için ideal bir seçim... ROSSOPOMODORO'yu mutlaka denemelisiniz ;)
Cianfottina tabagini merak ettim bak simdi;)
YanıtlaSilanlatamam yemen lazım ;) istanbul'a geldiğinizde bir gün misafirimiz olun bekleriz
YanıtlaSil