19 Temmuz 2011 Salı

Cildinize Argan Yağı Dokunuşu - KIEHL's SUPERBLY RESTORATIVE ARGAN BODY LOTION

Son zamanlarda en çok yazdığım markalardan birinin KİEHL's olduğunu kabul ediyorum..Bazılarınız KIEHL's in gizli ortağı olduğumu bile düşünebilir ;) ama ürün kalitesi ve güvenirliliği ile bazı markalara gerçekten hakettiği değerin verilmesi gerektiğini düşünüyorum..

Argan yağının girdiği her ürüne farklı bir mucizevi etki kattığı inancımla KİEHL's in SUPERBLY RESTORATIVE ARGAN BODY LOTION'ını kullanmaya başladım.. Hayatımda gördüğüm ve kullandığım en efsane vucut kremi olduğuna kanaat getirdim...Fas argan yağı ve argan yaprağı ekstresi içeren bu ürün,hem antioksidant içeriği yönünden zengin hem de cildinizi derinden nemlendirerek doku ve rengini dengeliyor. Dilerseniz 2 farklı boyu olan bu ürünün deneme amaçlı olarak 250 ml olan küçük boyunu kullanabilirsiniz.

Ayrıca KIEHL's mağazalarında uygulanmakta olan geri dönüşüm kampanyasından da faydalanarak doğaya katkıda bulunabilirsiniz. Her bir boş KİEHL's ürünü kutusu getirdiğinizde, size verilen "Recycle and Reward" kartına damga vuruluyor, belli bir sayıyı doldurduğunuzda da süpriz ürün kazanma şansı yakalıyorsunuz.KIEHL's kesinlikle favorimsin ;)



1 yorum:

  1. selam bende bu markanin hastasiyim ben hindistanda yasiorum kiehls kullaniyorum daha oncelri ablam.yurtdisindan getiriyordu turkiyese oldugunu yeni.duydum goz alti.kremi.hakkinda bilginiz varmi beni biraz yakiyorda birde bu argan.yagi urunu bura da sanirimm yok.argan yagi cok iyi bir nemlendirici acaba.ayni urunu yuzede uygulayabilirmiyiz ki

    YanıtlaSil