31 Ekim 2011 Pazartesi

Parlak ve Sağlıklı Bir Cilt İçin - MBR BETA ENZYME

Geçenlerde Douglas'ta parfüm denerken, cilt bakım uzmanlarından Özlem Hanım'ın yoğun ısrarlarına dayanamayıp, 1 hafta sonra beni aradığında kendisine teşekkür edeceğimin garantisini vermesinin şaşkınlığıyla tanışmış olduğum MBR markasının Beta Enzyme'nin cildimde yarattığı mucizeye gerçekten inanamadım. MBR (Medical Beauty Research) Alman Dermatolog ve Estetik Bilimcilerinin uzun araştırmaları sonucu geliştirilmiş , en yüksek bitkisel değerlere sahip , tamamen medikal bir cilt bakım markası. Beta Enzym'i ise günlük olarak rahatlıkla kullanabileceğiniz peelig etkisi yaratan olağandışı bir ürün. Günlük olarak yüzünüzü yıkayıp makyajınızı iyice temizledikten sonra boynunuz dahil tüm yüzünüze süreceğiniz bu ürünü 15 dakika beklettikten sonra bol ılık suyla yıkıyorsunuz. Bu ürünün aynı markanın "Two in One Cleanser" ı ile birlikte kullanılması tavsiye ediliyor ki ben bu tavsiyeye uydum ve gerçekten çok memnun kaldım. Köpürmeden yüzünüzü derinlemesine temizleyen bu yüz yıkamadan sonra her gün 15 dakika uygulayacağınız beta enzym ile  1 hafta sonunda yüzünüzdeki tüm siyah noktalardan nasıl kurtulduğunuza ve cildinizin nasıl bu kadar sağlıkla parlamaya başladığını görünce inanamıyorsunuz. Bu iki ürün  bu kadar kısa sürede cildimde böylesine bir mucize yarattığına göre, diğer cilt bakım ürünlerini de kullanmaya başladığımda nasıl bir değişim yaşayacağımı düşünmeden edemiyorum. Türkiye'de sadece Douglas mağazalarında ve bazı güzellik merkezlerinde bulabileceğiniz bu markayı kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum. Teşekkürler Özlem Hanım, iyki sizi dinlemişim ;)


17 yorum:

  1. Merhabalar. Bende Douglas'tan parfüm almış tam çıkarken yardımcı olan bayanın cilt bakımına davet etmesi ve mbr peeling testerlarını hediye etmesiyle tanıştım bu markayla.Henüz bitirmedim ama alacağım gibi. Aradan 1 yıl kadar geçmiş ama hala ilgileniyorsanız memnun musunuz bu üründen? Şimdiden teşekkürler..

    http://ucayonbesgunkala.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. canım merhaba bende yaklasık bır yıldır mbr kullanıyorum yanlız fazla kullanan ınsan yok bu kadar ıyı ve kullann yok sen memnunmusun acba

    YanıtlaSil
  3. Düzenli kullanıcısıyım Mbr ürünlerinin,kabin bakınlarından da faydalanıyorum,bilinçli ve düzenli bakımla,en az 5 yıl geriye çekti beni,çok memnunum,pahalılığı sorun değilse hiç durmayın alın derim

    YanıtlaSil
  4. Ben de mbr ın ürünü nü kullandım firma sahibi bayan ürünün arkadında ve müşterinin yanında ve medikal ürün biyoloji mezunu olduğum için bilinçli tükeyiciyim hatta Ögrencilerim hocam fondoten mi kullanıyorsun diye sordular Hayır makyaj bile yapmam cildi en kalitesini çıkardığınızda hırpalanıyor şimdi cildim ışıl ışıl ve ürün kan dolaşımınıda sağlıyor mbr tesekkürler şiddetle tavsiye ediyorum

    YanıtlaSil
  5. Ben de mbr ın ürünü nü kullandım firma sahibi bayan ürünün arkadında ve müşterinin yanında ve medikal ürün biyoloji mezunu olduğum için bilinçli tükeyiciyim hatta Ögrencilerim hocam fondoten mi kullanıyorsun diye sordular Hayır makyaj bile yapmam cildi en kalitesini çıkardığınızda hırpalanıyor şimdi cildim ışıl ışıl ve ürün kan dolaşımınıda sağlıyor mbr tesekkürler şiddetle tavsiye ediyorum

    YanıtlaSil
  6. Merhaba, Beta enzim kullanıyorum ve cok memnunum, kesinlikle tavsiye ederim,
    Yalnız leke açıcı kremi varmış onu önerdi ilgili arkadaş, fakat gerçekten etki ediyor mu bilemedim, kullanan varmi acaba?

    YanıtlaSil
  7. Merhaba, Beta enzim kullanıyorum ve cok memnunum, kesinlikle tavsiye ederim,
    Yalnız leke açıcı kremi varmış onu önerdi ilgili arkadaş, fakat gerçekten etki ediyor mu bilemedim, kullanan varmi acaba?

    YanıtlaSil
  8. Merhaba MBR ürünleri artık Douglas mağazalarında bulunmamaktadır. Douglas Türkiyeden çekilme kararı aldı.

    Ürünler Harvey Nichols mağazalarında satılmaktadır.
    Ayrıca www.mbrturkey.com adlı web sitesinden de ulaşabilirsiniz.

    Murat

    YanıtlaSil
  9. Arkadaslar merhaba ben 10yildir douglasta calismis bulunan cilt bakim experiyim.MBR artik Sephoralarda bulabilirsiniz ben capacity sephoradayim mbr uzmani olarak ve kanyon aralik itibari ile aciliyor orda olucam.10yil douglasta sattigimiz sure boyunca ciddi anlamda mucizeleri gorunce markaya hem inancim hem baglilgim artti guvenle kendinizi mbra teslim edebilirsiniz beta enzym disinda muthis urunleri de mevcut gencliginize olanak sagliyor.operosyona gerek kalmadan cildi genclestiren urunleri mevcut..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mimoza hanım merhaba ben 42 yaşındayım sizce mbr serum olarak ne kullanmalıyım cildim yagli karma sarkma başladı cell power vital serum olurmu yoksa optimal lift mi kullanmalıyım fiyat farkı varda tesekurler

      Sil
  10. Arkadaslar merhaba ben 10yildir douglasta calismis bulunan cilt bakim experiyim.MBR artik Sephoralarda bulabilirsiniz ben capacity sephoradayim mbr uzmani olarak ve kanyon aralik itibari ile aciliyor orda olucam.10yil douglasta sattigimiz sure boyunca ciddi anlamda mucizeleri gorunce markaya hem inancim hem baglilgim artti guvenle kendinizi mbra teslim edebilirsiniz beta enzym disinda muthis urunleri de mevcut gencliginize olanak sagliyor.operosyona gerek kalmadan cildi genclestiren urunleri mevcut..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba mimoza hanım,sephora kanyondan mbr eyelift cream i almıstım sizin önerinizle. Anlattıgınız kadar profesyonel bir firmaya hic yakıstıramadıgım birsey var, pompası bozuk. Degıstırmeye gelıcem ama yetkililere iletmenizi istiyorum,sevgiler.

      Sil
  11. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba ipek hanım şuan nasıl memenun kaldınız mı acaba?

      Sil
  12. merhaba İpek Hanım şuan nasıl peki memnun kaldınız mı ?

    YanıtlaSil
  13. ben kullanalı bir hafta oldu ama söylendiği gibi bir haftada mucizevi bir etkisi yok siyah noktalar aynı duruyor

    YanıtlaSil
  14. Ben yaklaşık 1 buçuk aydır beta enzim ,serum ve nemlendirici yüz ve göz çevresini kullanıyorum. Bin türlü bakim ve ürün (ki hepsi en iyi markalar) kullanmama rağmen hormonal soruna bağlı 12 yıllık bi sivilce döngüm ve sıkmayı sevmemden kaynaklı izlerim vardı ben böyle bi sonuç hiç almadım çok şükür.Önce yağ bezelerimden son sivilcelerim fışkırdı noluyo diye korktum fakat 12 yıldır ilk defa tam 1 aydır sivilcem yok cildimde yağ oluşumu bile yok. Eşime pahalı gelmişti biraz ama sonuçları görünce sonunda buldun! dedi. Siyah noktam pek yoktu ama burnumda gozeneklerim belirginleşmeye başlamıştı sıkılaştılar.gözümde iki yağ bezem vardı riskli olduğundan Dr alamam demişti. Biri tamamen gitti diğeri yarısı kadar var onunda gideceğine inanıyorum.Alırken satıcı arkadaş çok iddialı konuşunca bak gecmezse geri gelir parami alırım diye espri yapmıştım o da gelin gerçekten demişti o kadar inanmıyorsun aldım aslında çok uzun anlattım ama cidden beni son zamanlarda en çok mutlu eden tüketim malzemesi oldular paylaşmak istedim.

    YanıtlaSil