21 Mart 2012 Çarşamba

BOBBI BROWN MAKYAJ OKULU

İşte en sevdiğim mağazanın en sevdiğim etkinliklerinden biri daha...Bobbi Brown'un doğal ve kusursuz makyajla ilgili tüm ipuçları  ve çok özel makyaj teknikleri için Harvey Nichols tüm makyaj severlere kapılarını açıyor. 12 kişilik özel sınıflarda Bobbi Brown'un profesyonel make up artistleri ile gerçekleşecek olan bu çok özel etkinlikte makyaj uygulamalarının yanısıra kişiye özel cilt bakımı ve makyaj şemaları da hazırlanacak.

Workshop'un katılım bedeli 120 TL olup, workshop sonrası alacağınız tüm Bobbi Brown ürünleri katılım bedelinden düşülecek. Bu karlı ve çok özel uygulamayı kaçırmayın derim. Haydi kızlar 23 Mart Cuma günü Harvey Nichols'a ;)

Harvey Nichols / KANYON 
Rezervasyon : (0212) 319 11 55
23.03.2012 Cuma 11:00 - 14:00 / 16:00 - 19:00







15 Mart 2012 Perşembe

BEYMEN CLUB ŞIKLIĞI

2012 İlkbahar - Yaz Beymen Club koleksiyonuna tek kelime ile bayıldım. Mercan, sarı, mavi ve yeşil tonlarının renklendirdiği koleksiyon insanda bahar gelse de cıvıl cıvıl giyinmeye başlasak hissi yaratıyor. Koleksiyonun  rengarenk ipek bluzları inanılmaz şık ve sofistike. Genelde krem,bej ve pudra tonlarında görmeye alıştığımız Beymen Club, bu sezon parlak ve kıpır kıpır renkleri ile sizi kalbinizden vuruyor. Tasarımcısı Andrea Pompilio'nun  da deyimiyle ''Göze Çarpan,Kolay ve Hafif.. Tam Bir Yaz Koleksiyonu".  Siz de benim gibi Beymen Club müdavimlerindenseniz ve can alıcı renkleri konbin yapmaya seviyorsanız mutlaka uğrayıp bir göz atın derim :)



8 Mart 2012 Perşembe

BATH&BODY WORKS VAZGEÇİLMEZİ

Siz de benim gibi evde, ofiste,banyoda, her yerde mum yakmayı seven, yanan mumun biyoenerjiye göre negatif enerjiyi mıknatıs gibi çektiğine inanlardansanız ve hala Bath & Body Works'un efsane mumları ile tanışmadıysanız, kendinize bir iyilik yapın ve en yakın mağazasına gidip zevkinize göre mumlardan hemen alın.
Her birinin kokusu birbirinden güzel olan bu mumlardan benim favorilerim, Fire side, Japanese Cherry Blossom ve tabiiki Lavender Vanilla. Küçük ve Büyük boy olan mumlar için ayrıca inanılmaz güzel ve zevkli dekorları da mevcut. 3 adet küçük  ya da büyük boy  aldığınızda özel indirimleri olan bu mumları denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum ;)  



MARNI FOR H&M ÇILGINLIĞI

Bu sabah itibari ile İstanbul İstinye Park ,Marmara Forum ve Ankara Gordion AVM'de satışa sunulan HM MARNI koleksiyonunu önden görelim, bu çılgınlığa dahil olmayayım diye dün akşam İstinye Park'taki Ön Satış'a katılan şanslı kişilerden biri olan ben ömrü hayatımda böyle bir izdiham,böyle bir çılgınlık böyle bir alışveriş deliliği görmedim :) Mağazaya ilk girenler ve koleksiyonu ilk gören kişilerden biri olarak bütün askıların sadece 3 dakikalık bir zaman içerisinde tükendiğini görünce gözlerime inanamadım. Meğer ne çok MARNI meraklısı varmış güzel ülkemde ;)

MARNI'nın desenlerine,renklerine ve kendine has tarzına bayılan ben HM koleksiyona çok bayılmadığımı itiraf ediyorum. HM'in bundan önce Karl Lagerfeld, Stella Maccartney,Lanvin ve Versace ile gerçekleştirmiş olduğu bu işbirliği ve inanılmaz PR başarısını gerçekten çok takdir ediyorum ve bunun için çok büyük bir alkışı hakettiğine inanıyorum. Ancak bu izdiham ve çılgınlığa değer mi diye düşünmeden de edemiyorum.

Her şeye rağmen, güzel atmosferi,tüm davetlilerine hediye ettiği Marni eşarplarından dolayı HM Türkiye'ye teşekkür ediyorum ;)