25 Mayıs 2012 Cuma

DR.PERRICONE MUCİZESİ

Siz de benim gibi medikal cilt bakımı ürünlerini deneyen ve her denediği markada tam istediğini bulamayarak hüsrana uğrayanlardan biriyseniz, "DR.PERRICONE" cilt bakım ürünlerine mutlaka bir şans vermelisiniz...

Yazdığı güzellik ve diyet kitapları uzun süre Amerika'nın en çok satanlar listesinde kalmayı başaran, Amerika'nın en ünlü dermatologlarından biri olan Dr.Perricone piyasada gençleşme vaad eden ürünlerin tersine yavaş ve sağlıklı yaşlanmayı vaad ediyor... Eski ilaç şişelerine benzeyen iddiasız ve sade şişeleri sizi sakın yanıltmasın.. o şişelerin içinde birer mucize olduğuna inanabilirsiniz :)

Benim kullanmakta olduğum Perricone ürünlerine gelince...Yüz yıkama jeli olarak "Nutritive Cleanser" kullanıyorum. Günlük kullanım için ideal olan, sabah akşam yüzünüzü temizlemek için kullanabileceğiniz bu yıkama jelinin içinde alpha lipoic acid bulunuyor ve anti-aging etkisinin yanısıra içindeki vitaminler sayesinde cildinizi besleyerek parlamasını sağlıyor...Tonik olarak kullandığım "Firming Facil Toner" kurutmayan etkisi ile cildin doğal PH dengesini düzenliyor ve içindeki antioksidan maddesi ile cildinizi koruyor...Sabah Akşam mutlaka kullandığım "Advance Face Firming Activator" ise Perricone'un Best Seller ürünlerinden biri. Cildinizdeki ton farklılıklarını düzenlemeye yardımcı olan bu ürün içindeki alpha lipoic ve DMNE maddeleri ile cilt yapısını düzenliyor, ince çizgiler ve genişlemiş gözeneklerde etkili olurken sağlıklı bir cilt görüntüsüne kavuşmamızı sağlıyor. Gelelim en son ve en başarılı Perricone ürününe..Best Seller'lardan biri olan ve make up artistlerinin vazgeçilmez makyaj bazı olarak ta kullandığı "Face Finishing Moisturizer" anti aging ve anti oksidan özelliğiyle cildinizde mucizeler yaratan bir nemlendirici.

Bu kadar güzellik ve bakım tavsiyesinden sonra çok yakın bir arkadaşımın lafı aklıma geldi... Sanırım kozmetik dünyasını ayakta tutan isimlerden biriyim :)





1 yorum:

  1. Evet ben de bu perricone markası için aynı duyguları yaşıyorum, şans verilmesi gereken markalardan, ürünleri de harika ☺

    YanıtlaSil