8 Mart 2012 Perşembe

MARNI FOR H&M ÇILGINLIĞI

Bu sabah itibari ile İstanbul İstinye Park ,Marmara Forum ve Ankara Gordion AVM'de satışa sunulan HM MARNI koleksiyonunu önden görelim, bu çılgınlığa dahil olmayayım diye dün akşam İstinye Park'taki Ön Satış'a katılan şanslı kişilerden biri olan ben ömrü hayatımda böyle bir izdiham,böyle bir çılgınlık böyle bir alışveriş deliliği görmedim :) Mağazaya ilk girenler ve koleksiyonu ilk gören kişilerden biri olarak bütün askıların sadece 3 dakikalık bir zaman içerisinde tükendiğini görünce gözlerime inanamadım. Meğer ne çok MARNI meraklısı varmış güzel ülkemde ;)

MARNI'nın desenlerine,renklerine ve kendine has tarzına bayılan ben HM koleksiyona çok bayılmadığımı itiraf ediyorum. HM'in bundan önce Karl Lagerfeld, Stella Maccartney,Lanvin ve Versace ile gerçekleştirmiş olduğu bu işbirliği ve inanılmaz PR başarısını gerçekten çok takdir ediyorum ve bunun için çok büyük bir alkışı hakettiğine inanıyorum. Ancak bu izdiham ve çılgınlığa değer mi diye düşünmeden de edemiyorum.

Her şeye rağmen, güzel atmosferi,tüm davetlilerine hediye ettiği Marni eşarplarından dolayı HM Türkiye'ye teşekkür ediyorum ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder