19 Temmuz 2011 Salı

Cildinize Argan Yağı Dokunuşu - KIEHL's SUPERBLY RESTORATIVE ARGAN BODY LOTION

Son zamanlarda en çok yazdığım markalardan birinin KİEHL's olduğunu kabul ediyorum..Bazılarınız KIEHL's in gizli ortağı olduğumu bile düşünebilir ;) ama ürün kalitesi ve güvenirliliği ile bazı markalara gerçekten hakettiği değerin verilmesi gerektiğini düşünüyorum..

Argan yağının girdiği her ürüne farklı bir mucizevi etki kattığı inancımla KİEHL's in SUPERBLY RESTORATIVE ARGAN BODY LOTION'ını kullanmaya başladım.. Hayatımda gördüğüm ve kullandığım en efsane vucut kremi olduğuna kanaat getirdim...Fas argan yağı ve argan yaprağı ekstresi içeren bu ürün,hem antioksidant içeriği yönünden zengin hem de cildinizi derinden nemlendirerek doku ve rengini dengeliyor. Dilerseniz 2 farklı boyu olan bu ürünün deneme amaçlı olarak 250 ml olan küçük boyunu kullanabilirsiniz.

Ayrıca KIEHL's mağazalarında uygulanmakta olan geri dönüşüm kampanyasından da faydalanarak doğaya katkıda bulunabilirsiniz. Her bir boş KİEHL's ürünü kutusu getirdiğinizde, size verilen "Recycle and Reward" kartına damga vuruluyor, belli bir sayıyı doldurduğunuzda da süpriz ürün kazanma şansı yakalıyorsunuz.KIEHL's kesinlikle favorimsin ;)



5 Temmuz 2011 Salı

Göztepe'de Bir İtalyan - ROSSOPOMODORO

Sadece İtalya'da 89 restoranı bulunan ve geçtiğimiz ay İstanbul'da da bir şubesi açılan ROSSOPOMODORO son zamanlarda en favori lezzet duraklarımdan biri... Her gittiğimde menü'de seçim yapmakta zorlanmam yetmezmiş gibi,nefsime hakim olamadığım için iştahımın açılmasına sebep olan bu mekana ve yemeklerine tek kelime ile bayılıyorum.

Her 3 ayda bir mevsime göre değişen menüsünde bana göre herşey çok lezzetli.
Yemeklerde kullanılan malzemeler özel üretim. Pizzalarında kullanılan "Molino Capito" adı verilen un, sadece İtalya'da bulunan bir un çeşidi ve bu unla yapılan pizzaların tadı resmen damağınızda kalıyor.

Pizzalarına ve salatalarına bayıldığım bu restoranda en favori lezzetim ise "CIANFOTTINA" tabağı..Domates sosu ve kızarmış ekmekle servis edilen patates,patlıcan,kabak ve soğandan oluşan bu tabak o kadar başarılı ki resmen hiç bitmesin istiyorsunuz..

Göztepe Parkı manzaralı, menüsü kadar çalışanları ve servisinin de inanılmaz başarılı olduğu bu mekan,yoğun bir iş gününün ardından güzel bir yaz gecesinde keyifli bir akşam yemeği için ideal bir seçim... ROSSOPOMODORO'yu mutlaka denemelisiniz ;)