27 Mayıs 2011 Cuma

Cıvıl Cıvıl Bir Yaz - MUDO COLLECTION

Yaz aylarında casual giyimde vazgeçilmezim olan MUDO bu yaz yine her zamanki gibi çok başarılı, cıvıl cıvıl ve inanılmaz enerjik. Tiril Tiril elbiseler, gömlekler ve bluzlar tasarımları ve renkleri ile aklınızı başınızdan almaya aday.MUDO mağazalarına her girdiğimde kıyafetler arasında kendimi kaybeder ve her bir MUDO mağazasında yepyeni farklı bir şey keşfeder oldum. Tasarımlar çok başarılı, fiyatlar çok makul ve kreasyon saymakla bitmeyecek kadar zengin.Yazın geldiği ve tatil programlarının yapılmaya başlandığı bugünlerde bana göre şimdi MUDO'nun
tam zamanı ;)


24 Mayıs 2011 Salı

Nars Dünyası ile Tanışma Fırsatı - NARS WARDROBING EVENT

Her türlü organizasyonuna bayıldığım Harvey Nichols, stilimizi keşfetmek ve makyaj wardrobumuzu oluşturmak için "NARS WARDROBING EVENT"i düzenlemiş. NARS Creative Make-up Stylist Erkan ULUÇ ile Dünyaca Ünlü Stil Danışmanı ve Harvey Nichols Creative Direktörü Ceyda BALABAN en son makyaj trendleri ile stilimizi ve güzelliğimizi ortaya çıkarmak üzere bizleri Harvey Nichols'a bekliyor. Bugün saat 15:00 - 17:00 saatleri arasında gerçekleşecek olan eventin katılım ücreti 120.00 TL. Alınan her bir NARS ürünü ise seminer katılım bedelinden düşülecek. Vaktiniz varsa ve hala NARS'ın büyülü dünyası ile tanışmadıysanız bu eventi kaçırmayın derim.Haydi kızlar Harvey Nichols'a ;)

HARVEY NICHOLS - KANYON
Randevu : 0212 319 11 00 (2138 - 2205)


18 Mayıs 2011 Çarşamba

Yazın Vazgeçilmez Güneş Koruyucusu - DR.MURAD SUN BLOCK

Uzun zamandır büyük bir sabırla beklediğimiz yaz mevsiminin nihayet gelmesi ile birlikte hepimizde bir denize girip yanma tutkusu başladı haliyle.. Güneş ve deniz dolu tatiller bizi bekler oldu.Bronz bir tene kim hayır diyebilir ki?

Güneş ruhumuza olduğu kadar cildimize de iyi gelmiyor ne yazık ki...Her yaz yaptığımız gibi bilinçsizce güneşin altında saatlerce yatarken cildimizi ihmal etmeyelim derim ben.Yaz boyu bronzluk güzel de ,sonbaharın gelişi ile yüzümüzde yazdan bize yadigar kalan lekelere bu yaz veda edelim, sağlıklı brozluğun tadını çıkaralım. Dr.MURAD'ın nar özlü koruması bu yaz vazgeçilmezim olmaya aday..AGE PROOF SUN CARE serisi cildi hem içeriden hem dışarıdan koruyor.Dr.Murad'ın araştırma sonuçlarına göre kremlerinde kullanmakta olduğu nar özü cildin savunmasını % 20 arttırma gücüne sahip.Cildi güneşe karşı korurken güçlendiren bu ürün , oil free özelliği sayesinde cildi kesinlikle yağlandırmıyor.Sadece havuz ve deniz kenarında güneş koruma kullanma alışganlığınıza son verecek bu ürünü günlük şehir hayatında çantanızdan ayıramayacaksınız.Dr.Murad'ın nar formülü cildinizi korurken, siz de güneşin tadını çıkarın ;)



En Başarılı Göz Kremi - LA PRAIRE ANTI AGING EYE CREAM

Siz de benim gibi her markadan göz kremi denemiş ve nemsizlik nedeni ile göz çevresinde kuruluk problemi yaşayan biriyseniz LA PRAIRE ayrıcalığı ile tanışmanızın zamanı gelmiş demektir. Son 2 aydır denediğim LA PRAIRE'nin ANTI AGING EYE CREAM'i gerçekten muhteşem bir ürün. Yapısı o kadar güzelki sürdüğünüzde göz çevrenizdeki yoğun nemlenmeyi hemen hissedebiliyorsunuz. Ayrıca tüp şeklinde göz kremi kullanan ve her kullanışta fışkıran fazla göz kremini heba eden biri olarak, dilediğim kadar sürebilme keyfine açıkcası bayıldım. Hassas göz çevresine yoğun nem veren, inci çizgi ve kırışıklıkları minimuma indirmeyi vaat eden ve pürüssüz göz çevresi bakımı sağlayan LA PRAİRE'yi şiddetle tavsiye diyorum. Yazın gelmesi ile birlikte güneşle kurumaya elverişli hale gelecek olan göz çevrenize gelin bir iyilik yapın,hemen kullanmaya başlayın.. 1 hafta içerisinde farkı kendiniz de hissedeceksiniz ;)


11 Mayıs 2011 Çarşamba

Sofistike Fransız Feminenliği - SANDRO

Ultra sade ve bir o kadar da feminen, Fransızların en sevdiğim markalarından biri olan SANDRO ,nihayet ülkemize geldi.Birbirinden şık tasarımların yer aldığı SANDRO'da benim favorim bluz ve elbiseler.Her biri ayrı şık, ve detaylardaki fransız stili sizi kalbinizden vurmaya aday. Harvey Nichols ve Brandroom'larda bulabileceğiniz SANDRO'nun 2011 yaz ilkbahar - yaz koleksiyonuna mutlaka bir göz atın derim ;)


10 Mayıs 2011 Salı

Plaj Modasına Farklı Bir Bakış - H&M 2011 Plaj Koleksiyonu

Çok fazla H&M fanatiği olan biri olmasam da H&M'in 2011 Bikini-Mayo-Plaj Koleksiyonu'nun renk ve modellerine bayılmam yetmezmiş gibi fiyatlarını görünce de gözlerime inanamadım...Rengarenk mayo ve bikini modelleri şahane,tünik ve aksesuarlar H&M'e uğramak için bahane.. 60 ve 70'li yıllardan ilham alınarak hazırlanan bu retro koleksiyona gerçekten bayıldım.. Siz de benim gibi her sezon aldığı bikinilerin nereden alınırsa alınsınlar deniz ve havuz suyuna karşı koyamadığını gören ve verdiği paralara acıyan bir tipseniz, fiyatları 19 ile 40 TL arasında değişen bu koleksiyona mutlaka bir şans verin derim ;)


4 Mayıs 2011 Çarşamba

Akmerkez'de Bir İspanyol - ADOLFO DOMİNGUEZ

27 ülkede 643 mağazası bulunan,2010 sonu Akmerkez'de ilk mağazasını açarak Türk modaseverlerle buluşan ,İspanya'nın en önemli tasarımcılarından ADOLFO DOMINGUEZ bu aralar en favori alışveriş noktalarım arasında başı çekiyor. Akmerkez'e gitme sebeplerimden biri olan bu mağazanın vitrinine,kendisine, tasarımlarına ve şıklığına bayılıyorum.Özellikle kokteyl ve parti elbiseleri inanılmaz başarılı.İspanya Prensesi Letizia Ortiz'in tek takip ettiği tasarımcı olan ADOLFO DOMINGUEZ vitrinindeki fuşya bluzun benim olmalı ;)


2 Mayıs 2011 Pazartesi

Cıvıl Cıvıl Bir Koleksiyon - MILLY 2011 SPRİNG SUMMER

2001 yılında Michelle Smith tarafından yaratılan MILLY markası,çılgın baskı ve renklerden oluşan ikonik tarzı,kumaş kalitesi ve detaylardaki şıklığı ile Gwyneth PALTROW,Victoria BECKHAM ve BEYONCE gibi bir çok ünlünün de vazgeçilmezi...Koleksiyonunun her bir parçası ayrı güzel ama benim favorim kesinlikle elbiseleri..Hem çok farklı,hem çok tarz hem de çok elegant bir duruşu var... Vakkorama'lardan sonra BRANDROOM'da da yer alan MILLY'nin 2011 ilkbahar-yaz koleksiyonuna bir göz atın derim.. Siz de benim gibi herkesin üzerinde görülmesi mümkün parçalardan hoşlanmıyor ve farklı olmayı seviyorsanız MILLY tam size göre ;)