28 Nisan 2011 Perşembe

Yılların Eskitemediği Pudra - GUERLAIN TERRACOTA

180 yıllık bilgi birikimi ve şiirsel yaklaşımı ile kendini kadın güzelliğine adayan GUERLAIN, "TERRACOTA" serisi ile parlak ve kusursuz bir ten yaratıp zarif bir bronzluk sağlıyor. Ve bana göre hiç bir marka ne yaparsa yapsın yılların terracota'sı ile yarışamıyor.

Yazın bir türlü gelemediği bu günlerde yazı ve bronz bir teni ne kadar özlediğimizi hatırlayan HARVEY NİCHOLS 29-30 Nisan 2011 tarihlerinde Mükemmel Terracota makyajı ile tanışmamız için bizleri bekliyor. Teninize uygun terracota makyajı için randevu almayı unutmayın.. Haydi kızlar Harvey Nichols'a ;)

HARVEY NICHOLS KANYON Randevu İçin : (0212) 319 11 76


27 Nisan 2011 Çarşamba

Sezonun En Iddiali Clutch'i - TORY BURCH ROBINSON CLASSIC MINIBAG

Bana gore bu sezonun en iddiali ve en stil sahibi clutch'i TORY BURCH'den geldi...Nar cicegi, gunes sarisi ve vazgecilmez siyah olmak uzere uc farkli rengi olan ROBINSON CLASSiC MINIBAG arasinda benim favorim tabiiki nar cicegi olani..Kipir kipir yazi cagristiran ve bu sezonun en hit rengi olan nar cicegine altin rengi zincir inanilmaz yakismis...Harvey Nichols ve Beymen magazalarinda satilan Tory Burch cantalar yok satiyor,vakit bulup mutlaka bir bakin derim...Hala sansiniz olabilir ne dersiniz ;)

Mukemmel Kalca ve Bacaklar Icin - REEBOK EASY TONE

Kendimin bildim bileli spor yapan ve her sezon mutlaka dizinden bir sakatlik geciren ben, bunca yildir yanlis ayakkabiyla spor yapiyor ve aslinda kendi kendimin sakatlanmasina sebep oluyormusum da haberim yokmus.REEBOK EASY TONE teknolojisi ile tanistigimda bunu gec te olsa anlamis oldum. Reebok'un kas calistirici ayakkabilarinda her adimda dogal dengesizlik ve yumusaklik saglayan dengesizlik topundan esinlenerek tasarlanmis yastiklarla hareketli hava teknolojisi kullanilmis.Bu patentli teknolojinin amaci her adimda daha iyi kalca ve bacaklara kavusmamizi saglamakmis.Walking,running ve training olmak uzere uc farkli alternatifi olan bu ayakkabilari kullanmaya basladigimdan beri hem diz agrisi cekmiorum hem de bacak ve kalcamin daha cok calistigini hissediyorum. ''TONE LIKE EVA MENDES'' sloganiyla patlayan bu seri ile birer Eva Mendes olabilir miyiz bilemiyorum ama hayalimizdeki kalca ve bacaklara kavuscagimiz kesin..Deneyip begendikten sonra yaz gelir gelmez dayanamayip birer de EASY FLIP FLOP alacaginiz kesin..Demedi demeyin sakın ;)


26 Nisan 2011 Salı

Efsane Highlighter - MAC PREP + PRIME HIGHLIGHTER

Göz çevrenizde aydınlık ve sağlıklı bir görünüm istiyorsanız MAC PREP + PRIME HIGHLIGHTER'ı mutlaka denemelisiniz. 3 farklı renk alternatifi olan bu ürünün bana göre en güzel rengi "Radiant Rose" olanı..Doğallıktan uzak beyaz göz çevresi kapatıcılarından farklı olarak pembe tonlarında çok doğal ve abartıdan uzak bir aydınlık veriyor.Sadece göz çevresi değil, aynı zamanda burnunuza ve yanaklarınıza da uygulayabileceğiniz bu ürünle yüzünüze aydınlık bir görünüm verebilirsiniz..Siz de bir zamanların YSL TOUCHE ECLAT müptelalarından biriyseniz, MAC'in bu ürününe de bir şans verin derim..Denenmeyi hak ediyor bence ;)

Renkli Nemlendiricide Devrim - LAURA MERCIER TINTED MOISTURIZER

Siz de benim gibi günlük hayatta fondoten kullanmaktan hoşlanmıyor ama solgun bir tenle de dolaşamıyorsanız LAURA MERCIER TINTED MOISTURIZER tam size göre bir nemlendirici olmalı..Diğer markalardaki renkli nemlendiricilerden farklı olarak "ILLUMINATING" özelliğe sahip olan bu nemlendirici, yüzünüze hem renk hem de parlaklık veriyor.SPF 20 ve OIL FREE oluşu da cabası.. Bu nemlendiriciyi sürüp yanaklarınıza hafif bir allık sürdünüz mü, makyaj yapmış gibi bakımlı ve canlı görünüyorsunuz.. Sağlıklı ve parlak bir günlük bakım için Laura Mercier'i mutlaka denemelisiniz.


25 Nisan 2011 Pazartesi

ÇARPICI KİRPİKLERİN SIRRI - M2LASHES

EYELASH ACTIVATING SERUM ve EYELASH REVITALIZING GLOSS olmak üzere 2 üründen oluşan M2 LASHES kirpiklerinizi kökünden beslerken, kirpiklerinizi doğal bir şekilde uzatıp güçlendirmeyi vaadediyor. 6-8 haftalık süreç içerisinde gözle görülür sonuçları ortaya çıkan bu serumun etken maddesi olan MDN (Metilamido - Dihidro - Noralfaprostal) göz hekimliği alanında göz serumlarının içerisinde bulunan ve uzun yıllardır kullanılan bir madde aslında.. Göz tansiyonu hastaları için kullanılan damlaların, hastaların kirpiklerinde gürleşmeye yol açması farkedilince serum içerisinde kullanımına başlanmış...MDN dışında hyalurnik asit ve Biotin gibi maddeleri içeren bu serum piyasadaki bir çok üründen farklı olarak gerçekten işe yarıyor... Dilerseniz Mascara şeklinde glossunu, dilerseniz kirpik diplerine süreceğiniz kalem şeklindeki serumunu alacağınız bu ürün gerçekten denemeye değer.. Ben serumunu tavsiye ediyorum..sadece kirpik diplerinize değil, kaşlarınıza da deneyin, etkisine inanamayacaksınız ;)

Saçlara Mucizevi Dokunuş - KERASTASE ELIXIR ULTIMATE

Fas'lı kadınların güzellik sırrı olarak bilinen, cilt ve saçta mucizeler yaratan ARGAN yağına özel ilgisi olan ben Kerastase'ın bu argan ile birlikte dört değerli yağın bileşiminden oluşan yeni ürünü ELIXIR ULTIMATE'e karşı koyamadım ve denemeye başladım...Argan,mısır,prakaksi ve kamelya yağlarından oluşan bu saç serumu,ağırlık hissi vermeden ve saçı yağlandırmadan mis gibi egzotik kokusuyla saçlarınıza inanılmaz bir nem ve parlaklık veriyor...Banyodan sonra nemi alınmış saçınıza uygulayacağınız bu serumun özellikle fön sonrası saçınızdaki parlak ve sağlıklı saç etkisine inanamayacaksınız.. Bu mucizevi ürün Kerastase kullananların iyi bileceği,yılların vazgeçilmezi Serum Nutri - Sculpt'ın pabucunu dama atacağa benziyor ;)

21 Nisan 2011 Perşembe

Muhteşem Bir Koleksiyon - AJDA PEKKAN FOR TWIST

5 Mayıs 2011 tarihinde İstinye Park TWIST mağazasında satışa sunulacak olan ve 25 parçadan oluşan "AJDA FOR TWIST" koleksiyonunu görür görmez,tam bir ajda pekkan tarzı ve şıklığı dedim...Ajda Basit beyaz tshirt konseptini resmen yeni baştan yaratmış..Bol kesim pantolonlara,payetli ceketlere, beyaz atlet ve tshirtlere tek kelimeyle bayıldım..En favorim,Ayşe ARMAN röportajında giydiği AJDA baskılı salaş tshirt...Şimdilik 25 parçadan oluşan bu koleksiyonun devamı çok yakında gelecek. Aksesuar ve ayakkabı tasarımları ile AJDA gönlümüzü her zamanki gibi fethetmeye devam edecek.. Haydi kızlar 5 Mayıs'ta İstinyePark'a ;)

14 Nisan 2011 Perşembe

PÜRÜZSÜZ EL ve AYAKLARIN SIRRI - AVEDA

Profesyonel saç ve cilt bakımı ürünleri ile AVEDA sonunda Türkiye'de... Şu an için sadece AKMERKEZ ERDEM KRAMER'de bulabileceğiniz AVEDA ürünleri gerçekten inanılmaz... Henüz saç ürünlerini denemedim ancak çok kuruyan ve bir türlü çözüm bulamadığım ellerim için kendi adıma bir mucize yaşadım desem yalan olmaz. Kuaförde deneme amaçlı kullandığım, daha sonra alıp vazgeçilmezim olan bu kremler gerçekten muhteşem. Sürer sürmez elleriniz pamuk gibi oluyor.Piyasadaki bir çok krem gibi yapış yapış ve yağlı bir dokusu yok... Benim gibi sürekli el yıkayan bir tipseniz hele, ellerinizi yıkadıktan sonra bile yumuşaklığın kalıcı olduğunu görünce inanamıyorsunuz... El kremi kadar ayak kremi de çok başarılı.Mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum.Anadolu yakası erdem kramer'lere gelmesini ve saç bakım ürünlerini

denemeyi sabırsızlıkla bekliyorum ;)

13 Nisan 2011 Çarşamba

Renklerin Dansı - ZARA 2011 İLKBAHAR - YAZ KOLEKSİYONU

Son 2 yıldır home koleksiyonun dışında ne var ne yok diye çok fazla ilgilenmediğim ve sana haksızlık ettiğim için gerçekten üzgünüm ZARA... Mağazanın önünden geçip te vitrinine vurulmamak, içeri girip te rengarenk koleksiyonun ile baştan çıkmamak mümkün değil...Bu yazı, ZARA'nın yeni koleksiyonunu görmeden geçirmeyin derim ben... Yazı ne kadar özlediğimizi bize hatırlatan şeker pembesinden, oranj, kobalt mavi,yeşil,sarıya kadar renklerin birbirleriyle kombinasyonu inanılmaz...Renkli jeanlerinden mutlaka almalısınız.. şeker pembesi ve kobalt mavi jeanimle yazı dört gözle bekliyorum.. Bu yaz nar çiçeği

üzerine oranj giyenleri yadırgamayın, siz de onlardan biri olabilirsiniz...Teşekkürler ZARA, bundan sonra hakkını yemeyeceğime söz veriyorum ;)

8 Nisan 2011 Cuma

Göztepe Parkı Karşısında Şarap ve Meze Keyfi - ÇENGEL

Fotoğraflara bakıp ta burası İstanbul, bizim bildiğimiz Göztepe Park karşısı mı demeyin sakın ;) Ben de önünden geçerken tesadüf farkettiğim bu mekanı görünce gözlerime inanamadım. ÇENGEL MEZE Evi açılalı 2 ayı geçmiş,geçenler de arkadaşlarımızla birlikte yemeğe gittik.. O kadar sıcak, o kadar huzurlu bir yer ki... Size mezelerinin ve şaraplarının güzelliğini, size sunulan güler yüz ve hizmetin kalitesini anlatamam.. Birbirinden güzel ev lezzeti tadında mezelerinizi se

çerken, yanında anne köftesi tadında inanılmaz lezzetli köfte tabağını da söylemeyi unutmayın... Bir de unutmadan söyleyeyim, fıstıklı sucuğunu tatmadan sakın kalkmayın... parmaklarınızı yiyebilirsiniz çünkü ;)
Buraya mutlaka güneşli ve güzel bir İstanbul gününde gitmenizi tavsiye ediyorum.. Dışarda Göztepe Parkı'nın yemyeşil manzarasına karşı şarabınız yudumlarken ve tadı damağınızda kalacak meze ve soğuk etleri denerken kendinizi Avrupa'nın herhangi bir köşesinde bir cafe de keyif yapıyor gibi hissedeceksiniz..Dilerseniz eve servisi de var, çok özel misafirlerinize bu çok özel mezelerden sunum yapmanız kaçınılmaz olabilir... ÇENGEL MEZE Evi son zamanlarda favorimsin, güneşli bir pazar sabahında kahvaltı keyfi yaparken görüşmek üzere ;)

6 Nisan 2011 Çarşamba

Dolgusuz Güzellik - KIEHL'S DOUBLE STRENGTH DEEP WRINKLE FILLER

1851 yılında New York'ta bir eczaneyken dünya markasına dönüşen ve Hollywood ünlülerinin vazgeçilmez markası olan KIEHL'S, tamamen doğal içeriklere sahip cilt ve saç bakım ürünleriyle benim için bu alanda favori olan tüm diğer markalara göre açık ara önde...Son zamanlardaki en favori ürünüm ise "Double Strenghth Deep Wrinkle Filler". Silikon ya da herhangi zararlı bir madde içermeyen, 2 tip hyaluronik asit bileşiminden oluşan bu ürünün kullanımı son derece pratik.Temiz cilde, çizgilerinizin üzerine süreceğiniz bu ürün çizilerinizi doldurarak zaman içersinde ipeksi görünüm sağlıyor.

4 hafta sonunda da farkı hissediyorsunuz. O kadar iddalı ve o kadar yok satıyor ki Akmerkez AVM'de tek şubesi olan KIEHL'S in bu ürününe denk gelip alabilirseniz ne ala... Geldiği gibi bitiyor... Telefonumu bıraksam arasanız dediğinizde de ellerindeki listeyi görünce şok geçiriyorsunuz.. ben internetten aldım,kullanıyorum ve çok memnunum... KIEHL's in bu mucizevi formülünü bir deneyin derim ;)