28 Şubat 2011 Pazartesi

Pürüzsüz Tenin Sırrı - DERMALOGİCA Ultimate Buffing Cloth

Bazen çok acele acele yıkanıyoruz, bazen kendimize bakmaya vaktimiz olmuyor, bazen kese kavramı bizim için sadece türk hamamına aitmiş gibi geliyor.. Ama cildimiz bizim herşeyimiz, ona ne kadar özensiz davrandığınızı farkında mısınız? Duş jeli ile yıkanan ve kese yerine banyo lifi ile idare edenleri aklım almıyor.. Nasıl yüzümüz için haftada 1 peeling yapıyor ve peelingten sonra sürdüğümüz kremin yüzümüze hızla nüfus ettiğini görüyorsak, aynı şey vücudumuz için de geçerli.. Keselenmezseniz, gözeneklerin temizlenmesine izin vermezseniz tonlarca vücut ya da selülit kremi sürün nafile! Sadece yüzeyi nemlendirir, derinlere asla inemezsiniz... Banyo liflerine uyuz olan benim için DERMALOGICA'nın bu kesesi yıllardır kullanmaktan inanılmaz keyif aldığım bir ürün... Bununla hergün keselenebilirsiniz..Çoğumuzun kafasındaki kese kavramından oldukça farklı, bana göreyse kesenin modern yorumu... Dermalogica ürünleri satan eczanelerde bulabileceğiniz bu ürünü mutlaka her banyoda kullanmalısınız...Keselendikçe batık,pürüz gibi sorunlarınızın ortadan kalktığını ve sürdüğünüz kremlerin gerçekten etkili olduğunu fark edeceksiniz...cildiniz biraz şımartılmayı

hak ediyor olmalı ne dersiniz ;)

Ünlülerin Vazgeçilmezi - J Brand

Hani şu ünlülerin üzerinden çıkaramadığı J BRAND Jeanler var ya... Seven'ın ultra konforlu modellerinden bir türlü vazgeçemeyen ben, bu kadar reklama dayanamayıp geçenlerde bir de ben deneyeyim de nasıl duruyormuş göreyim dedim,hiç ihtiyacım olmadığı halde, nur topu gibi bir kotum oldu ;) Boot Leg'ler bana göre en rahat ve şık modellerden biri olduğu için,direk aldım.. ben hayatımda bu kadar rahat, insanı bu kadar ince,uzun ve fit gösteren bir kot modeli cidden görmedim.. Şiddetle denemenizi tavsiye ediyorum... Özellikle "Love Story" modeline bayıldığımı da belirtmeden edemeyeceğim.. En büyük kurtarıcı yaz parçalarından biri olan beyaz jean anlayışıma yepyeni bir boyut getiren bu parça mutlaka dolaplarımızda olmalı derim ben... gidin,görün,deneyin.. pişman olmayacaksınız ;)

Elegant Şıklık - PRADA Blue


Bu yazın bana göre en hit parçası "Prada Blue Saffiano Leather Tote 2011" ..Geçen gün raflarda gördüğüm bu çantaya sanırım aşık oldum ;) Krem , camel, ve siyah rengi olan bu çantanın en havalısı bana göre prada'ya özel bu mavi tonu...çünkü bu rengi son derece elegant ve çarpıcı duruyor.. makyaj çantanızdan, cüzdanınıza, güneş gözlüğünüzden, anahtarlarınıza kadar bir çok şeyi rahatça taşıyabileceğiniz, iç gözü oldukça geniş olan bu model, bu yaz için vazgeçemeyeceklerimin arasında olmaya aday...bir gidip görün derim ;)

25 Şubat 2011 Cuma

Siradisi Tasarimlarin Adresi - DRAPE Butik

Çok yakın bir arkadaşım sayesinde keşfettiğim bu butik, moda kurbanlarından biri olmak yerine kendi modasının patronu olmayı sevenler için bana göre en doğru adreslerden biri...Bağdat Caddesinde, boyner'in sokağında açılan bu butikte birbirinden hoş tasarımlar, birbirinden şeker kıyafetler bulmanız mümkün.. Butiğin sahibi Gökçe SÜRMELİ tasarımı olan kıyafetlere fırsat buldukça uğrayıp bakmanızda fayda var çünkü bir gördüğünüzü bir daha yakalama fırsatı maalesef bulamayabilirsiniz... her bir tasarım birbirinden farklı ve her bir tasarımda gökçe'nin zevki, yeniliği ve yaratıcılığı var...Özel günler için birbirinden şık kıyafetleri burada bulmanız ya da size özel diktirmeniz de mümkün... Kendinizi Gökçe'nin yaratıcılığına bırakın yeter...Mutlaka uğrayın, ne demek istediğimi anlayacaksınız... ha bu arada resimdeki kazaktan bende var,kotun üzerine ya da beyaz bir pantolunun üzerine giydiğinizde inanılmaz şık duruyor... beyaz cekette ise hala gözüm var ;)

Saglikli Saclarin Sirri - Annemin Formülü ;)

Boya,röfle,dış etkenler,hava kirliliği,stres... saçlarımızın sağlığını yitirmesine, mat ve cansız görünmesine, uçlarının yıpranıp kırılmasına neden olacak ne çok sebep var değil mi? Siz de saçlarınızı uzatmaya çalışan, ancak bir süre sonra uçlarının yıpranması nedeniyle uçlarından aldıra aldıra saçlarınızı dilediğiniz gibi sağlıklı bir şekilde uzatamayanlardan mısınız? sizin için muhteşem bir formülüm var.. Hemen en yakın aktara ve sonrasında eczaneye gidip aşağıda yazacağım malzemeleri alıyor, evde kullanmadığınız bir sprey şişesini buluyor ve bir de bone temin ediyorsunuz ;)

- 1 şişe menekşe yağı,
- 1 şişe badem yağı,
- 1 şişe yılan yağı (Ne? yılan yağı mı? diye sakın yüzünüzü buruşturmayın!Yılan yağı saç çıkarması ile bilinen efsane formüllerden biridir ;) )
- 1 şişe ardıç yağı,
- 1 şişe çam terebentin yağı (Şişenin yarısını bu karışıma, yarısını da kullanmakta olduğunuz şampuanın içine dökebilirsiniz)
- 3 adet bepanthene ampul
- 3 adet evigen ampul

Yukarıdaki karşımı sprey şişesine doldurtuktan sonra çalkalayarak saçlarınıza sıkın ve friksiyon yapın..daha sonra saçınıza bone takıp en az 2 saat bekletin.. Bu bakımı haftada 1 mutlaka

uygulayın.. 1 ay sonra saçınızdaki canlılığı, parlaklığı ve farkı farkedeceksiniz... annemin patentini alacağım dediği bu formülü burada yazdığım aramızda kalsın.. teşekkürler canım annem benim ;)

23 Şubat 2011 Çarşamba

2010 yılının en iyi doğal güzellik ürünü - SOLGAR Hyaluronic Asid

2010 yılının en iyi doğal güzellik ürünü seçilen Hyaluronic Asit

'in tablet formulü ile siz hala tanışmadınız mı? Yüze uygulanan dolgu maddelerinin en başarılısı olan hyaluronic asit, SOLGAR sayesinde vitamin takviyesi formatında biz bayanlar için gerçek bir mucizeye dönüşmüş...Hyalurnik asit içeren kremler, maskeler ve bir çok bakım ürününün ciltteki kolojen dokusunu yenilediğine, anti aging desteği sağladığına katılıyorum ancak cilt,saç,tırnak bakımı gibi konularda ağızdan alınan ürünlerin içten destek sağladığına ve çok daha etkili olduğuna da inanıyorum...Günde 1 defa kullanacağınız bu doğal güzellik ürünü, cildinizin içten destek almasına, nem takviyesi sayesinde daha parlak ve sağlıklı bir cilde kavuşmanızı sağlayacak.. yaklaşık 2 aydır kullandığım bu üründen çok memnunum, herkese tavsiye ediyorum... teşekkürler SOLGAR ;)

Efsane Şampuan - MATRIX

Biz kadınlar dönem dönem kuaförlerin aynı şampuanı çok uzun süre kullanma, bak saçını ağırlaştırmaya başlamış laflarından etkilenip yeni şampuan arayışına geçip denemeler yapmıyor muyuz? bazen kuaförlerde satılan şampuanlara gereksiz paralar ödüyor, bazen de daha uygun fiyatlı şampuanlarla şansımızı deniyor ve genelde hüsrana uğruyoruz...Sizin için inanılmaz bir şampuan önerim var... MATRIX..Ben "BIOLAGE FORTETHERAPIE" serisini kullanmaya başladım ve uzun zamandır aradığım şampuanın kesinlikle bu olduğuna karar verdim ;) Bu seri hasarlı ve kimyasal işlem görmüş saçlara canlılık ve esneklik kazandırmak için tasarlanmış, ilk yıkamada bile farkını anlayabileceğiniz bir ürün..Türkiye'de nerelerde satılıyor bilemiyorum ama www.strawberrynet.com'dan sipariş verebilirsiniz..Deneyin farkı göreceksiniz ;)

22 Şubat 2011 Salı

NARS v.s MAC


Bunca zamandır kendini MAC'ın sadık müşterisi sanan ben tam bir NARS müptelası oldum... MAC'in göz kalemlerini başka hiç bir markaya asla değişmeyeceğim gerçeğini öncelikli olarak belirtmek isterim ancak NARS fondoten, allık ve pudraları gerçekten inanılmaz...Hele "Orgasm Illuminator" diye bir ürünü var ki, dilerseniz fondoteninizin altına,dilerseniz fondoten ile karıştırıp sürebilir yüzünüzün inanılmaz parlak ve aydınlık görünmesini sağlayabilirsiniz... Ya da NARS make-up artistlerinden aldığım tüyolara göre yanaklarınıza allık sürdükten sonra, allığınızın üstüne fırça yardımıyla bastırmadan ufak ve nazik dokunuşlarla allığınıza ıslak ve parlak görünüm verebilirsiniz... Son zamanlarda gördüğüm en başarılı ürünler listesinde top 10'imde olduğu kesin... Mutlaka alıp denemelisiniz, o kadar memnun kalacaksınız ki yaza doğru gelecek "Super Orgasm Illuminator"u kaçırmak istemeyeceksiniz... upps ağzımdan kaçırdım ama aramızda kalsın ;)

Ah şu çantaların gözü kör olsun!!


Biz kadınların en büyük tutkusu değil mi şu çantalar? çanta reyonlarında gezerken kendimi kaybeden ben, biri bana dur demezse bu konuda bütçemi de kendimi de çoğu zaman aşabiliyorum.. bu konuda son zamanlarda eşimin bizim evde çantadan oluşan küçük bir servet yatıyor diye uğraşmaları sonucu gerçekleri görür oldum.. ama ne yalan söyleyeyim arada bazı çantalar aklımı başımdan almıyor da değil hani ... çantalara servet ödemek yerine kısa süreli olarak kiralamaya ve sıkıldıkça model değiştirmeye ne dersiniz? www.luxinabox.com sitesi bunu bizim adımıza gerçekleştiriyor... beğendiğiniz modelleri binlerce TL vermek yerine, 2 günlüğüne ya da 2 haftalığına kiralayabilir,daha sonra yepyeni bir başka modeli deneyebilirsiniz... aldığımız çantaların kaderi; ne kadar klasik olurlarsa olsunlar bir süre sonra yeni gözdelerimiz sonucu dolaplarımızın ücra köşelerine yerleşmek değil mi sonuçta? Kapınıza teslim edilen bu çantaları mutlaka denemelisiniz

Nemsiz Ciltlere Sihirli Dokunuş - Darphin Aromatic Care

Cilt Bakımında yıllardır varolan,ama hiç denemediğim bir marka olan Darphin'i geçen eczanedeki bakım uzmanının ısrarı ile denemeye karar verdim... Yüzüme yaptırdığım laser uygulamasının sonucu, ne sürsem yüzüm neme doymuyor gibi hissettiğimden bana şiddetle DARPHIN'in "Tangarin Aromatic Care" serumunu tavsiye etti... İlk sürdüğümde bu ne ya, yağ gibi bişi yüzümde sivilce yapmasın sakın diye düşünürken,onsuz yapamaz oldum...Gündüzleri gündüz kreminizin altına süreceğiniz bu serumu dilerseniz geceleri " Arovita C Line Response Firming Serum" u ile destekleyebilirsiniz...kullandıkça teninizin yumuşacık olduğunu ve parlamaya başladığını göreceksiniz... Sadece yüzünüze değil, boynunuza da sürmeyi ihmal etmeyin ;)